Skip to content Skip to footer

Znanstveno dokazano: Natura Bissé tretmani jačaju samopouzdanje i opće blagostanje

Najiscrpnija znanstvena studija, utemeljena na neuroznanosti potvrdila je kako Natura Bissé tretmani poboljšavaju samopouzdanje i opće blagostanje. Luksuzan brend za njegu kože, čije tretmane i proizvode možete isprobati i kupiti u našim wellness i spa centrima, vode vas na nezaborvano putovanje apsolutnog mira i blagostanja.

Glavna misija brenda Natura Bissé je pratiti vas u svakodnevnoj rutini njege kože u svakoj fazi života. Svaka koža ima svoj glas, svoj izraz, svoj život. Iz toga razloga stvaraju ultra-učinkovite proizvode za njegu kože uz nezaboravne spa rituale s ciljem da izgledate sjajno…i da se osjećate još bolje.

2016. godine pokrenuli su nekoliko neuroznanstvenih studija u potrazi za izvrsnošću za sva spa iskustva. Proučavali su učinke svakog koraka spa rituala u stvarnom vremenu, otkrili su koji trenuci dovode do više ili manje zadovoljstva te ih prilagođavali i usavršavali.

Temeljem toga dizajniraju rituale koji su optimizirani kako bi vam ponudili ne samo nenadmašne rezultate na vašoj koži, već i maksimalnu dobrobit.

Pomoću virtualne znanosti i mindfulnessa proučavali su kako se u samo 8 minuta isključiti od svakodnevnog života i stresa.

To je rezultiralo The Mindful Touch iskustvom – najinovativnijim pothvatom unutar spa sektora u kojem se rezultati proizvoda Natura Bissé kombiniraju s najnaprednijom tehnologijom.

Kroz virtualnu stvarnost, mindfulness, stručnost spa terapeuta i nevjerojatnu moć dodira pozivaju klijenta da se ponovno poveže sa sadašnjim trenutkom, opusti svoje tijelo, probudi sva osjetila i iskusi užitak ljepote na intenzivniji način.

U partnerstvu s neuroznastvenim istraživačkim institutom Starlab i Sveučilištem Murcia, proveli su najambicijoznije istraživanje do sada, koju je odabrala i IFSCC (The International Federation of Societies of Cosmetic Chemists). Ova studija potvrđuje fizičke i mentalne dobrobiti Natura Bissé spa tretmana i rituala koji se temelje na dodiru.

Natura Bissé tretmani pružaju:

 • Osjećaj ugode se povećava za 67%
 • Povećava se osjećaj samopouzdanja
 • Alfa valovi (valovi u mozgu koji donose osjećaj ugode, mira i sklada) se povećavaju.

U posljednjem istraživanju analizirali su Natura Bissé tretman lica u trajanju od 60 minuta. U tretmanu se ne koriste nikakvi uređaji niti inistrumenti kako bi se testirala prava snaga Natura Bissé masažnih tehnika u kombinaciji s njihovim proizvodima za njegu kože.

Mjerenja:

 • Moždani valovi su neuromonitorizirani EEG-om.
 • Otkucaji srca izmjereni su EKG-om.
 • Biomarkeri: mjerene su razine kortizola i alfa-amilaze (povezane sa stresom) i razine oksitocina (povezane s pozitivnim emocionalnim stanjem) u slini.
 • Stanje kože procijenjeno je pomoću uređaja za snimanje (mjerenje in vivo putem makrofotografija kože).
 • Subjektivno emocionalno stanje mjereno je pomoću ljestvice samoprocjene za mjerenje ljudskih emocija.
 • Percipirani stres je procijenjen pomoću upitnika o razini stresa.
 • Psihičko blagostanje mjereno je Ryffovom skalom koja procjenjuje 6 dimenzija povezanih s psihičkim blagostanjem i zadovoljstvom životom.
 • Percipirano poboljšanje kože procijenjeno je subjektivnom procjenom izgleda kože ispitanika. Volonteri su jednoglasno smatrali da se stanje njihove kože poboljšalo nakon tretmana.

Uz potporu neuroznanosti i u suradnji s Natura Bissé dizajniramo profesionalne tretmane koji će učiniti da se osjećate senzacionalno kada izađete iz sobe za tretmane.

Pronađite naš najbliži wellness centar i isprobajte Natura Bissé spa rituale i tretmane.

*Istraživanje je provedeno na skupini od 33 volontiranja u dobi između 25 i 60 godina s mjerenjima prije i nakon tretmana. Ista su mjerenja također obavljena prije i nakon kontrolne sesije (bez tretmana).

**Izvor: Natura Bissé

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu