Skip to content Skip to footer

Da ljepoti

Da ljepoti o nama

Da ljepoti d.o.o. svoju priču započela je prije više od 35 godina kao distributer i veleprodajni trgovac profesionalne kozmetike za wellness, spa i beauty centre.

Surađujemo s renomiranima hotelskim lancima poput Valamar Hotels & Resort-a, Maistre, TUI Blue-a, Amadria Park, Plava laguna i mnogim drugim poznatim hotelijerima, kao i s kozmetičkim salonima i toplicama.

Za vlasnike beauty i spa centara te salone za njegu noktiju nudimo širok asortiman profesionalnih kozmetičkih proizvoda za tretmane lica i tijela, profesionalni make up te program celuloznog potrošnog materijala i materijala za depilaciju.

Proizvodi visoke kvalitete renomiranih svjetskih brendova poput:

 • luksuznog mađarskog branda Omorovicza,
 • luksuznih španjolskog brenda za njegu kože lica Natura Bissé,
 • brend s Franscuskih Kariba Ligne St Barth 
 • talijanskog Diego Dalla Palma i Roial,
 • njemačkih Malu Wilz i Berrywell,
 • irskog organskog branda VOYA,
 • francuskog dječjeg brenda Nougatine,
 • američkih organskih brendova BCL SPA i Orgaid te
 • nizozemskog Astonishing Nails.

YES TO BEAUTY

Yes to beauty, Balance Spa i Blue Spa – jedinstveni su brend wellness i spa centara koji će Vam pružiti jedinstvene i nezaboravne trenutke opuštanja. Spa centri se nalaze u sklopu hotela na području Makarske rivijere, Raba, Dubrovnika i austrijskog Obertauerna.

Razvijamo jedinstveni koncept kako bismo ispunili viziju naših klijenata, zadovoljili potrebe ciljnog tržišta i osigurali profitabilnost. Transformirali smo neprofitabilne wellness i spa centre te povećali njihov profit i kvalitetu. Nudimo jedinstvena rješenja po principu „ključ u ruke“.

UZ NAS DO USPJEHA

Inovativni smo i kreativni, a pritom vodimo računa o poslovnim interesima naših klijenata. U današnjoj wellness i spa industriji teško je pronaći nepristrane i objektivne konzultante. Prvi korak u razvoju bilo kojeg wellnessa je temeljita i objektivna studija tržišta, konkurencije, troškova i potencijalnih prihoda kako bi se postavili odgovarajući parametri za vaš projekt. Svako tržište i projekt imaju svoju jedinstvenu dinamiku, tako da ono što funkcionira u jednom dijelu svijeta možda neće biti uspješno u drugom te je važno pronaći one uvide koji vašem wellnessu mogu dati potrebnu prednost kako bi ispunio očekivanja.

SURADNJA

Kada pružite priliku Da ljepoti d.o.o. da ponudi rješenje za upravljanje i podršku vašem wellnessu, pružili ste priliku cijelom timu iskusnih stručnjaka koji će svoje znanje i iskustvo usmjeriti na financijsku analizu, poslovanje, obuku i marketing. Bilo pod okriljem našeg brenda ili Vaše vlastite marke, možemo utjecati na profitabilnost pružanjem praktičnih, isplativih načina za poticanje potražnje, upravljanje prinosima i poboljšanje ukupnog iskustva gostiju. Upravljanje je jedno od najtežih elemenata svakog wellnessa i spa centra, zato to prepustite stručnjacima, nama. Potražnja za dobrim voditeljima trenutno je vrlo velika, ali ponuda kvalificiranih osoba za obavljanje ovog posla je vrlo mala.

NAŠ TIM

Strastveni smo ljubitelji Wellnessa, što neprestano prenosimo na naše goste i djelatnike.

OSNIVAČ

Mladen Zebić svoje 15-godišnje iskustvo rada u managementu na rukovodećima pozicijama u spa industriji, industriji kozmetike i FMCG sektoru pretočio je u strast prema wellnessu.

Priča je započela 2009. godine s ciljem da neučinkovitim wellness i spa centrima udahne novi život. S godinama okupio je cijeli tim stručnjaka, od spa managera, supervisora, terapeuta, grafičkog dizajna, marketinga, prodaje i administracije koje danas motivira individualnim edukacijama od strane principala, kao i već iskusnih spa supervisora i trenera.

Svoje je radno iskustvo uspješno gradio stvarajući i vodeći poznate brendove poput: depilatora Čupko, Alessandro, Jean Klebert, Maria Galland, Comfort Zone te mnogi drugi. Odlično poznaje poslovne procese i prati trendove u okviru prodaje, proizvodnje i marketinga te ima iznimne rezultate u vođenju timova, organizacije i realizacije mnogih složenih projekata.

Upravo to radno iskustvo, kao i rad u operativnim i informacijskim sustavima, kao i rad u multinacionalnim tvrtkama pružili su mu jedinstveno znanje koje je pretočio u tvrtku Da ljepoti d.o.o i brend Yes to beauty.

Profesionalnost, kreativnost, inovativnost uz jasnu viziju i strateški pristup poslu te uz motiviran i stručan tim ljudi uspješno vodi wellness i spa centare diljem Hrvatske i u Austriji. Praćenjem standardne operativne procedure, implementacijom jedinstvenog poslovnog modela i detaljnom financijskom analizom utječe na profitabilnost, potiče potražnju, povećava prihode i utječe na ukupno iskustvo gostiju.

U projekt Yes to beauty krenuo je s velikim entuzijazmom s ciljem da stručnim timom pružimo nezaboravno i jedinstveno wellness iskustvo, postanemo najbolji u regiji i osiguramo profitabilnost.

Mladen je 2012. godine diplomirao na Cotrugli Business School smjer Executive MBA. Živi u Zagrebu sa suprugom i dva sina.

NAŠI DJELATNICI​

Svi naši spa djelatnici i manageri školovani su od strane naših edukatora. Kroz našu specijaliziranu Wellness akademiju prenosimo znanja o specijalnim tehnikama masaža, tretmanima lica i tijela te brojne druge tehnike koje naši spa terapeuti koriste u svim našim wellnessima.

ZORICA

Spa & Beauty supervisor

NATAŠA

Spa manager

JAVITE NAM SE ZA SURADNJU


  Pretplatite se na newsletter

  Subscribe to the updates!

  0
  Košarica