Skip to content Skip to footer

Obertauern: Skijanje i wellness savršeni spoj za zimski odmor

Zima je najbolje vrijeme za posjet predivnom Obertauernu. Ako još uvijek niste odlučili gdje ćete provesti zimske praznike, evo nekoliko razloga zašto biste trebali rezervirati spa odmor zimi.

Prosinac je vrijeme darivanja, veselja, radosti i druženja s najdražima

Kada pomislimo na zimu, odmah pomislimo na proslavu Božića i kako uživati u vatrometu u novogodišnjoj noći. Stoga, zašto to ne učiniti sa stilom uživajući u našim opuštajućim spa tretmanima.

Naši su spa centri također popularan izbor za rođendane, medene mjesece i godišnjice. Osim toga, zašto ovih blagdana ne biste kupili poklon bon za prijatelja ili voljenu osobu?

Snježna idila

Obertauern je poznat kao skijalište s najviše snijega – bijeli Božić je zajamčen! A pogled iz naše relax zone oduzima dah, dok snježne pahulje Obertauern pretvaraju u zimski raj.

Siječanj je vrijeme za detoksikaciju

Previše je lako zaboraviti da se zima nastavlja nakon zabava, a Nova godina često je vrijeme za pogled naprijed na ljetne praznike. Odvojite vrijeme i odolite iskušenju uz zimski detox.

Uživajte u odmoru u našim spa centrima u sklopu Valamar Obertauern hotela, Kesselspitze Valamar Collection hotela i novootvorenog [PLACESHOTEL]. Uz sve zdravstvene dobrobiti naših spa tretmana  vratite se preporođeni i svježi.

Rezervirajte spa odmor u Balance Spa & [PLACESSPA]

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica