Skip to content Skip to footer

Top 5 najpopularnijih vrsta masaža – odaberite svoju!

Različite vrste masaža usmjerene su na različite probleme kao što su ublažavanje stresa, napetost mišića, kronična bol, pa čak i specifična medicinska stanja. Donosimo pet najpopularnijih vrsta masaža, a na vama je da odaberete koja vam je najpotrebnija.

1. Za opuštanje

BLUEF!T Relax masaža pruža opuštanje. U ubrzanom načinu života, u kojem je stres glavni pratilac, potreba za opuštanjem je važnija nego ikad. Mediteranski način života, s fokusom na opuštanje i uživanje u životu, inspirirao je masažu posebno osmišljenu za duboko opuštanje tijela i uma.

2. Za oslobađanje napetosti

Stress relief masaža za ublažavanje stresa pobrinut će se za vaša bolna područja. Učinkovito otpušta napetost u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa.

3. Za istezanje

BLUEF!T Sport masaža uključuje jači pritisak i specifičnu tehniku istezanja koja poboljšava cirkulaciju i ublažava mišićne tegobe.

4. Za ravnotežu

Ayurveda masaža ima duboko opuštajuće djelovanje. Djeluje na sva tkiva, organe, kanale i revitalizira ih. Tretman se provodi različitim vrstama toplih ulja, posebnom tehnikom koja koristi kombinaciju dubinskog tretmana akupresurnih točaka i opuštanja tijela pomoću limfne drenaže.

5. Za podizanje energije

Tradicionalna Thai masaža dio je tradicionalne tajlandske medicine, a tretira energetske tokove tijela. Uključuje akupresuru i istezanje u različitim pozicijama te povećava opseg kretanja zglobova i mišića. Ako dodamo organska ulja možemo ostvariti dubinsku masažu, koja će vam vratiti energiju i lakoću pokreta.

Masaže nude više od opuštanja; one pružaju put do holističkog blagostanja oslobađanjem fizičke napetosti, mentalnog stresa i emocionalne neravnoteže. Brigu o sebi stavite na prvo mjesto i uložite vrijeme u redovite masaže kako biste se opustili i vratili ravnotežu u svoj život. Vaše tijelo i um bit će vam zahvalni na tome.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu