Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRETMANI TIJELA

Body brushing

Tretman u kojem se koristi prirodna četka za suhi piling koja uklanja mrtve stanice kože, stimulira krvotok, cirkulaciju i limfnu drenažu, dok vraća sjaj beživotnoj koži, obnavlja ju i čini ju baršunasto mekom.

Piling tijela

100% organski šećerni piling – nježno uklanja mrtve stanice prirodnim šećerom suspendiranim u dragocjenom spoju ulja argana i jojobe, nakon čega koža ostaje hidratizirana, sjajna i svilenkasto glatka.

Omorovicza golden body

Zlato je mineral s dokazanim protuupalnim svojstvima, pomaže u zacjeljivanju mikrooštećenja koja nastaju svakodnevno na koži i pomaže u revitalizaciji kože. Ovaj tretman uključuje okrjepljujući zlatni šećerni piling, koji će potaknuti cirkulaciju te ugodnu masažu mirisnim uljem ylang-ylanga obogaćeno zlatnim česticama. Za meku, hidratiziranu i blistavu kožu tijela.

Mother to be

Koristeći VOYA prirodno organsko „Mama oil“ ulje, ova masaža njeguje kožu i smiruje tijelo i um. Poboljšava protok krvi, opušta mišiće nogu i leđa te smanjuje pojavu strija.

Limfna drenaža

Ručna limfna drenaža je tehnika koju koristimo da bi uspostavili ravnotežu između tekućina u organizmu. Zahvaljujući ovoj tehnici smanjuje se pritisak na okolna tkiva, izlučuje višak limfe, dolazi do relaksacije i gubitka osjećaja “teških nogu”.

Hot stone

Ovom masažom olakšava se napetost u mišićima i oštećenom mekom tkivu u tijelu. Glatko i zagrijano vulkansko kamenje stavlja se na odrđene dijelove tijela. Nakon što kamenje zagrije mišiće počinje masaža, jer zagrijani mišići pomažu poboljšati dobrobiti ove masaže. Tretman pomaže u ublažavanju napetosti i bolova u mišićima, smanjenju stresa i tjeskobe, poboljšanju kvalitete sna, povećanju fleksibilnosti zglobova i još mnogo toga.

Pretplatite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica