Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MASAŽE

MOUNTAIN BALANCE

Uspostavite ravnotežu tijela i duha masažom cijelog tijela sa 100% prirodnim organskim uljima koja njeguju sve tipove kože.

DE-STRESS

Oslobodite svoje tijelo od stresa i bolova u području leđa, vrata i lica. Opuštajuća masaža s laganim pritiskom u potpunosti će opustiti tijelo i um.

BLUEf!t sport

Pojačan pritisak i specifične tehnike manipulacije zglobova. Ova terapeutska masaža potiče cirkulaciju i olakšava bolove u mišićima.

TRADITIONAL THAI

Kao nemedicinski lijek i manualna terapija, uključuje manipulaciju tijela u kojoj terapeut pomaže rebalansirati tijelo, energiju i strukturu u tretiranju bolesti za koje se vjeruje da su posljedica narušavanja toka energije uz ´sen´, linije koje se isprepliću kroz ljudsko tijelo.

AFTER SKI – NOGE

Opustite bolne mišiće nogu nakon svakodnevnih aktivnosti. Masaža nogu kombinira brze impulzivne pokrete i istezanje kako bi osjetili olakšanje i riješili se bolnih mišića i grčeva.

ALPINE AFTER SKI – cijelo tijelo

Masaža koja kombinira brze impulzivne pokrete i pokrete istezanja. Ručna masaža Nature uljem za tijelo (Alpine Herbs) hidratizira kožu, dok miris alpskog bilja djeluje umirujuće na osjetila i mišiće. Ova masaža pomoći će riješiti problem bolnih mišića i grčeva.

ST. BARTH BECOMING MUM

Blagotvoran tretman koji će razmaziti sva osjetila. Ovaj tretman počinje opuštajućom kupkom za stopala i pilingom nogu, a nakon toga slijedi blagotvorna masaža s uljem avokada za hidrataciju kože. Nježnim masažnim pokretima ruku otpustit ćemo napetost u području vrata, a za kraj slijedi čišćenje i njegujući tretman lica koji će pružiti koži potrebne vitamine i minerale te sjajan ten.

HOT STONE

Masaža vrućim vulkanskim kamenjem idealno je za potpuno opuštanje tijela, ublažavanje napetosti i bolova u mišićima, smanjenje stres i tjeskobu, bolju cirkulaciju tijela i kvalitetniji san, povećava fleksibilnost zglobova i slično. Glatko i zagrijano vulkansko kamenje stavlja se na određene dijelove tijela. Nakon što kamenje zagrije mišiće počinje masaža, jer se tako povećavaju dobrobiti ove masaže.

Pretplatite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica