Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SPECIALS

ST BARTH BECOMING MUM

Ova masaža prirodnim uljima njeguje kožu i smiruje tijelo i um. Potiče krvotok, opušta mišiće nogu i leđa te smanjuje pojavu strija. Tretman uključuje serum za lice i završnu kremu prema tipu kože i starosti. Ovo je idealan osvježavajući tretman koji će upotpuniti predivno putovanje prema majčinstvu.

FOOT REFLEXOLOGY

Ciljana masaža stopala fokusirana na refleksne točke, koje odgovaraju svim djelovima tijela, organima i žlijezdama, s ciljem izravnog utjecaja na zdravlje cijelog tijela.

TRADITIONAL THAI

Manualna terapija bez ulja koja uključuje manipulacije tijela u kojima terapeut pomaže vratiti ravnotežu vašem tijelu, energiji i strukturi.

HOT STONE

Ovom masažom olakšava se napetost u mišićima i oštećenom mekom tkivu u tijelu. Glatko i zagrijano vulkansko kamenje stavlja se na određene dijelove tijela. Nakon što kamenje zagrije mišiće počinje masaža, jer zagrijani mišići pomažu poboljšati dobrobiti ove masaže. Tretman pomaže u ublažavanju napetosti i bolova u mišićima, smanjenju stresa i tjeskobe, poboljšanju kvalitete sna, povećanju fleksibilnosti zglobova i još mnogo toga.

AYURVEDA HARMOY FOR BODY & MIND

Ayurvedska masaža temelji se na indijskoj medicini. Čišćenjem blokada u energetskom sustavu (čakrama) omogućuje ravnotežu tijela. Masaža djeluje duboko opuštajuće. Djeluje na sva tkiva, organe, kanale i revitalizira ih. Tretman se provodi različitim vrstama toplih ulja, posebnom tehnikom koja koristi kombinaciju dubinskog tretmana akupresurnih točaka i opuštanja tijela pomoću limfne drenaže.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu