Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

RITUALI

alpine recovery

Ritual koji će nabildati energiju, smanjiti napetost mišića i uspostaviti ravnotežu tijela. Ritual uključuje uživanje u finskoj sauni koja ima blagotvorno djelovanje na smanjenje stresa i čišćenje organizma od toksina, Nakon sauniranja osvježite se detoksikacijskim čajem i obnovite tijelo pilingom te se opustite uz Alpsku after ski masažu.

ALPINE DE-STRESS

Opuštajući ritual koji pomaže u eliminaciji toksina i stresa. Uključuje aromaterapijski detox tretman u parnoj kupelji i opuštanje lica organskom maskom St. Barth Sensation.

ST. BARTH CHILL OUT

Masaža cijelog tijela toplim školjkama opušta mišiće, potiče cirkulaciju, smanjuje bol i otečenost. Ritual je ugodan osobama koje su umorne i izložene stresu. Lagani i mekani, ali intenzivni pokreti mogu djelovati umirujuće kod naprezanja uzrokovanih stresom.

ST. BARTH HARMONY

Poklonite sebi vrijeme opuštanja: masaža cijelog tijela i proizvodi za njegu prilagođeni su individualnim potrebama. Kokosovo ulje koristi se za njegu suhe kože, hladno prešano ulje avokada za održavanje elastičnosti kože, ulje mentola i gel od bršljana za intenzivnu hidrataciju. Na kraju tretmana odabirete luksuzni losion za tijelo s omiljenim mirisom.

VOYAGER

Kompletno opuštajuće putovanje od glave do pete! Uključuje masažu vlasišta i lica, istezanje i masažu tijela koja imitira kretanje mora, kombinirajući nježne i stimulirajuće pokrete. Ovaj ultimativan luksuzni tretman prilagođen je vašim potrebama u cilju osjetnog smanjenja bolova. 

oMOROVICZA QUEEN EXPERIENCE RITUAL

Ritual koji obuhvaća opuštajuću masažu cijelog tijela i piling zlatnim šećernim pilingom. Luksuzni piling za tijelo uključuje kombinaciju zlatnih ekstrakata i šećera koji revitaliziraju kožu. Nakon pilinga slijedi Omorovicza queen hydromineral, 3 u 1 tretman lica koji podrazumijeva čišćenje, hidrataciju i lifting efekt. Luksuzni tretman lica dizajniran je za sve tipove kože.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica