Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MASAŽE

BLUEf!t relax

Masaža koja pruža potpunu relaksaciju. Ova masaža opušta vaše tijelo i um pažljivo osmišljenim pokretima. Opuštajuća masaža aromatičnim uljima koja će vam pružiti iskustvo mediteranskog načina života.  

Stress relief

Masaža opuštanja i detoksikacije. Ovaj tretman pobrinut će se za vaša bolna područja. Učinkovito opušta napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa.

BLUEf!t sport

Pojačan pritisak i specifične tehnike manipulacije zglobova. Ova terapeutska masaža potiče cirkulaciju i olakšava bolove u mišićima.

Tradicionalna THAI masaža

Ova masaža dio je tradicionalne tajlandske medicine, a tretira energetske tokove tijela. Uključuje akupresuru i istezanje u različitim pozicijama te povećava opseg kretanja zglobova i mišića. Ako dodamo organska ulja možemo ostvariti dubinsku masažu, koja će vam vratiti energiju i lakoću pokreta.

SHIRODHARA

Blagotvorni ayurvedski tretman koji djeluje na cijelo tijelo, ublažava stres i pomlađuje tijelo. Za vrijeme Shirodhare, dok ležite, toplo sezamovo ulje u tankom mlazu teče preko čela i kose. Nježan mlaz sezamovog ulja stvara stanje duboke relaksacije, smirenosti, opuštenosti uma i tijela. Ovaj tradicionalni indijski tretman blagotvorno djeluje na cijelo tijelo, ublažava stres i iscrpljenost, omogućuje bolji san i pomlađuje tijelo. Uz to čisti tijelo od toksina, opušta mišiće, poboljšava cirkulaciju i protok limfe, obnavlja živčani sustav i jača imunitet.

Refleksologija stopala

Ciljana akupresurna masaža stopala koja obnavlja protok energije kroz tijelo. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, zone na kojima se vrši pritisak odgovaraju rasporedu organa, kostiju i mišića u tijelu. Svi organi na lijevoj strani odražavaju se na lijevom stopalu, a oni s desne na desnom stopalu. Refleksologija stopala može pomoći u smanjenju stresa i boli, poboljšati probavu i pružiti kvalitetniji san.

HOT STONE

Ovom masažom olakšava se napetost u mišićima i oštećenom mekom tkivu u tijelu. Glatko i zagrijano vulkansko kamenje stavlja se na određene dijelove tijela. Nakon što kamenje zagrije mišiće počinje masaža, jer zagrijani mišići pomažu poboljšati dobrobiti ove masaže. Tretman pomaže u ublažavanju napetosti i bolova u mišićima, smanjenju stresa i tjeskobe, poboljšanju kvalitete sna, povećanju fleksibilnosti zglobova i još mnogo toga.

MEDITERANSKI ENERGY BOOST

Dugi, klizeći pokreti potiču cirkulaciju u kombinaciji s jačim pritiskom i masažom dubinskog tkiva. Smanjuje bolove i napetosti u mišićima, dok dugi i duboki pokreti otklanjaju stres i olakšavaju san. U masaži se koriste autohtona eterična ulja.

Cijene tretmana navedene su u našem cjeniku. Ponuda tretmana razlikuje se ovisno o spa centru.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu