Skip to content Skip to footer

Wellness za dvoje: Masaže i rituali za potpunu relaksaciju

Malo je stvari tako divnih kao što je masaža, opuštajući ambijent, lagani pritisci koji uklanjaju bolove u mišićima i nezaboravan osjećaj potpune relaksacije. Jedina stvar koja je bolja od ovog osjećaja može biti samo wellness za dvoje u kojem obje strane izlaze sretne, zdrave, izuzetno smirene i opuštene.

Wellness za parove je zajedničko iskustvo osmišljeno za dvije osobe koje dobivaju opuštajuću masažu ili ritual. U našim wellnessima možete kombinirati masaže iz naše ponude ili odabrati neke od naših posebnih rituala za parove. Masaže se izvode u isto vrijeme, u istoj sobi za parove, ali na različitim masažnim krevetima (jedan po osobi). Terapeuti započinju obje masaže u isto vrijeme i koordiniraju tretman za par kako bi osigurali da obje strane dobiju isto zajedničko iskustvo.

Ovo je fantastičan način zajedničkog zbližavanja i uživanja u kvalitetnom vremenu – pogotovo ako oboje živite užurbanim načinom života. Uobičajeno je da masaža za parove bude dio romantičnog wellness vikenda ili proslave, no možete ju doživjeti s bilo kim s kime ste bliski. Prijatelji, braća, sestre, rođak ili to mogu biti osobe s kojima želite podijeliti takvo iskustvo. Možete ga pokloniti u obliku spa poklon bona koji su dostupni na našem web shop-u.

Koje su dobrobiti ovakvog wellness doživljaja?

Osim općenitih dobrobiti koje donosi masaža, ovakav wellness doživljaj nudi dodatne prednosti i poboljšava cjelokupno wellness iskustvo.

To je kvalitetno zajedničko vrijeme tijekom kojeg ne brinete o temama za razgovor ili problema koje imate. Nakon ovakvog wellness doživljaja imat ćete puno više tema za razgovor uz piće ili večeru. To je iskustvo povezivanja koje trebate isprobati.

Koje masaže za parove i rituale za dvoje odabrati?

Postoje različite vrste masaža i rituala koje možete izabrati u našim spa centrima. U nastavku donosimo masaže i rituale koje nudimo kako biste odabrali onu koja odgovara vama i vašem partneru.

Masaža za parove

Kombinirajte masaže:

 • BLUEf!t relax
 • Stress relief
 • BLUEf!t sport
 • Traditional Thai
 • Refleksologija stopala
 • Hot stone
 • Mediteranean energy boost

Opise masaža pogledajte u našem Spa meniju.

Royal pair child & Parent

Opuštajuća masaža za roditelja i dijete u našoj sobi za dvoje. Uključuje Sweet Dreams masažu za dijete, u kojoj se koristi organski Nougatine Paris proizvodi s mirisom meda i vanilije te Stress relief masažu za roditelja. Masaža će se pobrinuti za vaša bolna područja i učinkovito opustiti napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa.

Spa romantic harmony

Stress relief masaža za dvoje u trajanju od 50 minuta, pobrinut će se za vaša bolna područja i učinkovito opustiti napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa, uz pjenušac, vodeni krevet i privatno vrijeme u spa zoni.

Romantic getaway

Mediterranean energy boost masaža za dvoje uključuje duge, klizeće pokrete koji potiču cirkulaciju u kombinaciji s jačim pritiskom i refleksologijom cijelog tijela. Smanjuje bolove i napetosti u mišićima, dok dugi i duboki pokreti otklanjaju stres i olakšavaju san. U masaži se koriste autohtona eterična ulja. Slijedi uživanje u vodenom krevetu uz pjenušac i svježe voće te privatno spa vrijeme.

Pogledajte lokacije spa centara i rezervirajte wellness za dvoje u našim spa centrima!


  Prijavite se na newsletter

  Subscribe to the updates!

  0
  0
  Košarica praznaNastavi kupovinu