Skip to content Skip to footer

Sigurnost plaćanja

Prodavatelj poduzima sve potrebne mjere da zaštiti osobne informacije svojih Korisnika prikupljanjem samo nužnih i osnovnih informacija. Sve prikupljene informacije smatraju se povjerljivima i tajnima te su dostupne samo onim zaposlenicima koji ih trebaju za ispunjavanje radnih zadaća povezanih s Webshopom. Svi zaposlenici društva Da ljepoti d.o.o., kao i poslovni partneri, dužni su se pridržavati pravila zaštite privatnosti i osobnih podataka.

Povjerljivost podataka osigurana je korištenjem SSL enkripcije. Naša stranica za naplatu je također osigurana korištenjem SSL (engl. Secure Socket Layer) protokola s 128 bitnom enkripcijom. SSL enkripcija je procedura šifriranja podataka kako bi se onemogućio neautorizirani pristup tijekom prenošenja podataka. Korištenje tog protokola nam omogućava sigurni transfer podataka te onemogućava neovlašteni pristup podacima tijekom komunikacije između korisničkog uređaja i pružatelja usluga plaćanja. Pružatelj usluge online plaćanja je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu u skladu s Visa i MasterCard pravilima. Prodavatelj ne pohranjuje brojeve kreditnih ili debitnih kartica, a neovlaštene osobe ne mogu pristupiti tim podacima. Usluga plaćanja bazira se na 3-D sigurnosnom standardu koji trenutno nudi najvišu razinu sigurnosti za online transakcije kreditnim i debitnim karticama. Ako je Kupčeva kartica dio 3-D sigurnosnog programa, zatražit će se dodatna provjera identiteta kako bi se potvrdio korisnik predmetne kartice.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu