Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

RITUALI S POTPISOM

ST. BARTH CHILL OUT

Neusporediva masaža cijelog tijela toplim školjkama primjenjuje intenzivne ručne pokrete masaže koji su uvijek mekani i fluidni. Potiču cirkulaciju krvi, otklanjaju napetost mišića i mogu djelovati umirujuće kod naprezanja uzrokovanih stresom.

ST. BARTH HARMONY

Uživajte u opuštanju: masaža cijelog tijela s proizvodima za njegu prilagođenim individualnim potrebama. Kokosovo ulje koristi se za njegu suhe kože, hladno prešano ulje avokada za održavanje elastičnosti kože, ulje kamfora i mentola te gel od bršljana za revitalizaciju, aloe vera gel za intenzivnu hidrataciju. Tretman zaokružuje luksuzni losion za tijelo s omiljenim mirisom.

VOYAGER

Potpuno opuštajuće putovanje od glave do pete, koje imitira kretanje mora u kombinaciji s nježnim i stimulirajućim pokretima. Odaberite između fitness, detox ili de-stress ulja

oMOROVICZA QUEEN EXPERIENCE RITUAL

Uključuje opuštajuću masažu cijelog tijela i piling zlatnim šećernim pilingom. Ovaj luksuzni piling za cijelo tijelo uključuje kombinaciju ekstrakta zlata i šećera za zacjeljivanje i revitalizaciju kože. Slijedi Omorovicza queen hydromineral, 3-u-1 tretman lica koji uključuje čišćenje, hidrataciju i lifting djelovanje. Luksuzni tretman lica namijenjen je svim tipovima kože. Smiruje upalne procese na površini kože, hidratizira, drenira i pruža lifting efekt

SPA ROMANTIC HARMONY

Ritual za dvoje – uključuje 50’ De-stress masažu cijelog tijela 50’, koja će učinkovito opustiti napetosti u tijelu, privatni jacuzzi i vrhunsko pjenušavo vino.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica