Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

RITUALI

DETOX DELIGHT 

Tretman za detoksikaciju organizma s izraženim anticelulitnim učinkom. Djelovanje pare iz parne kupelji priprema kožu za piling, čiji se učinak na kraju produljuje specijalnim uljima. Na kraju, maska za čišćenje lica djeluje kao dodatni korak opuštanja.

(ST BARTH) SCENT-UAL ZEN 

Uživajte u personaliziranom opuštanju: fokus masaže cijelog tijela i korišteni proizvodi za njegu prilagođeni su individualnim potrebama. Kokosovo ulje koristi se za njegu suhe kože, hladno prešano ulje avokada za održavanje elastičnosti kože, ulje kamfora i mentola te gel od bršljana za zatezanje i revitalizaciju, aloe vera gel za intenzivnu hidrataciju. Tretman zaokružuje luksuzni losion za tijelo s omiljenim mirisom.

OMOROVICZA GOLD RUSH 

Ovaj tretman uključuje zlatni šećerni piling, kako bi potaknuo cirkulaciju, i ugodnu masažu s uljem koje miriše na ylang-ylang, obogaćeno zlatnim česticama.

 

MEDITERRANEAN PICK-ME-UP 

Dugi pokreti glađenja, koji potiču cirkulaciju u kombinaciji s masažom jačeg pritiska i refleksologijom cijelog tijela. Smanjuje bol i napetost u mišićima, dok spori i duboki pokreti oslobađaju stresa i poboljšavaju kvalitetu sna.

 

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica