Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MASAŽE

BLUEf!t relax

Masaža koja pruža potpunu relaksaciju. Ova masaža opušta vaše tijelo i um pažljivo osmišljenim pokretima. Opuštajuća masaža aromatičnim uljima koja će vam pružiti iskustvo mediteranskog načina života.  

Stress relief

Masaža opuštanja i detoksikacije. Ovaj tretman pobrinut će se za vaša bolna područja. Učinkovito opušta napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa.

BLUEf!t sport

Pojačan pritisak i specifične tehnike manipulacije zglobova. Ova terapeutska masaža potiče cirkulaciju i olakšava bolove u mišićima.

Tradicionalna THAI masaža

Ova masaža dio je tradicionalne tajlandske medicine, a tretira energetske tokove tijela. Uključuje akupresuru i istezanje u različitim pozicijama te povećava opseg kretanja zglobova i mišića. Ako dodamo organska ulja možemo ostvariti dubinsku masažu, koja će vam vratiti energiju i lakoću pokreta.

Refleksologija stopala

Ciljana masaža stopala pod pritiskom koja obnavlja protok energije kroz tijelo. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, zone na kojima se vrši pritisak odgovaraju rasporedu organa, kostiju i mišića u tijelu. Svi organi na lijevoj strani odražavaju se na lijevom stopalu, a oni s desne na desnom stopalu. Refleksologija stopala može pomoći u smanjenju stresa i boli, poboljšati probavu i pružiti kvalitetniji san.

Cijene tretmana navedene su u našem cjeniku. Ponuda tretmana razlikuje se ovisno o spa centru.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica