Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MASAŽE

MEDITERRANEAN BALANCE

Masaža tijela sa 100% prirodnim uljima koja njeguju sve tipove kože i vraćaju ravnotežu uma i tijela.

STRESS RELIEF

Učinkovito uklanja napetost u djelovima tijela gdje se ona najviše nalazi, poput vrata, leđa i lica.

BLUEFIT SPORT

Jači pritisak i specifične tehnike s manipulacijom zglobova. Ova terapeutska masaža potiče cirkulaciju i olakšava nelagode u mišićima.

TRADITIONAL THAI

Manualna terapija bez ulja koja uključuje manipulacije tijela u kojima terapeut pomaže vratiti ravnotežu vašem tijelu, energiji i strukturi.

ORGANIC FOOT REFLEXOLOGY

Ciljana akupresurna masaža stopala koja obnavlja protok energije kroz tijelo. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, zone na kojima se vrši pritisak odgovaraju rasporedu organa, kostiju i mišića u tijelu. Svi organi na lijevoj strani odražavaju se na lijevom stopalu, a oni s desne na desnom stopalu. Refleksologija stopala može pomoći u smanjenju stresa i boli, poboljšati probavu i pružiti kvalitetniji san.

MOM TO BE ORGANIC

Koristeći prirodna organska ulja, ova masaža njeguje kožu i umiruje duh i tijelo. Poboljšava protok krvi, opušta mišiće nogu i leđa te smanjuje pojavu strija. Tretman uključuje serum za lice i završnu kremu odabranu ovisno o tipu kože i dobi. Potpuno opuštajuće iskustvo budućih majki.

HOT STONE

Ovom masažom olakšava se napetost u mišićima i oštećenom mekom tkivu u tijelu. Glatko i zagrijano vulkansko kamenje stavlja se na određene dijelove tijela. Nakon što kamenje zagrije mišiće počinje masaža, jer zagrijani mišići pomažu poboljšati dobrobiti ove masaže. Tretman pomaže u ublažavanju napetosti i bolova u mišićima, smanjenju stresa i tjeskobe, poboljšanju kvalitete sna, povećanju fleksibilnosti zglobova i još mnogo toga.

MEDITERANSKI ENERGY BOOST

Dugi, klizeći pokreti potiču cirkulaciju u kombinaciji s jačim pritiskom i masažom dubinskog tkiva. Smanjuje bolove i napetosti u mišićima, dok dugi i duboki pokreti otklanjaju stres i olakšavaju san. U masaži se koriste autohtona eterična ulja.

 

Cijene tretmana navedene su u našem cjeniku. Ponuda tretmana razlikuje se ovisno o spa centru.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu