Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MASAŽE

BLUEf!t relax

Masaža koja pruža potpunu relaksaciju. Ova masaža opušta vaše tijelo i um pažljivo osmišljenim pokretima. Opuštajuća masaža aromatičnim uljima koja će vam pružiti iskustvo mediteranskog načina života.  

Stress relief

Masaža opuštanja i detoksikacije. Ovaj tretman pobrinut će se za vaša bolna područja. Učinkovito opušta napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa.

BLUEf!t sport

Pojačan pritisak i specifične tehnike manipulacije zglobova. Ova terapeutska masaža potiče cirkulaciju i olakšava bolove u mišićima.

Tradicionalna THAI masaža

Kao nemedicinski lijek i manualna terapija, uključuje manipulaciju tijela u kojoj terapeut pomaže rebalansirati tijelo, energiju i strukturu u tretiranju bolesti za koje se vjeruje da su posljedica narušavanja toka energije uz ´sen´, linije koje se isprepliću kroz ljudsko tijelo.

Refleksologija stopala

Ciljana masaža stopala pod pritiskom koja obnavlja protok energije kroz tijelo. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, točke na kojima se vrši pritisak odgovaraju različitim dijelovima tijela, tako da mogu pomoći u smanjenju stresa i boli, pomoći probavi i promicati kvalitetan san.

Pretplatite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica