Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ZA DVOJE

COUPLES MASSAGE

Kombinirajte svoje najdraže masaže zajedno u našoj sobi za dvoje.

ROYAL PAIR CHILD & PARENT

za dvoje – Sweet dreams i Stress relief masaža

Opuštajuća masaža za roditelja i dijete u našoj sobi za dvoje. Uključuje Sweet Dreams masažu za dijete, u kojoj se koristi organski Nougatine Parise Rêve d’ange proizvodi s mirisom meda i vanilije te Stress relief masažu za roditelja. Masaža će se pobrinuti za vaša bolna područja i učinkovito opustiti napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa.

SPA ROMANTIC HARMONY

za dvoje – Stress relief masaža 50’, pjenušavo vino, vodeni krevet i privatno vrijeme

Stress relief masaža za dvoje u trajanju od 50 minuta, pobrinut će se za vaša bolna područja i učinkovito opustiti napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa, uz pjenušac, vodeni krevet i privatno vrijeme u spa zoni.

ROMANTIC GETAWAY

za dvoje – Mediterranean energy boost 75’, pjenušavo vino, vodeni krevet, svježe voće i privatno vrijeme

Mediterranean energy boost masaža uključuje duge, klizeće pokrete koji potiču cirkulaciju u kombinaciji s jačim pritiskom i refleksologijom cijelog tijela. Smanjuje bolove i napetosti u mišićima, dok dugi i duboki pokreti otklanjaju stres i olakšavaju san. U masaži se koriste autohtona eterična ulja. Slijedi uživanje u vodenom krevetu uz pjenušac i svježe voće te privatno spa vrijeme.

Cijene tretmana navedene su u našem cjeniku. Ponuda tretmana razlikuje se ovisno o spa centru.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu