Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MASAŽE


BLUEf!t relax

Masaža koja pruža potpunu relaksaciju. Ova masaža opušta vaše tijelo i um pažljivo osmišljenim pokretima. Opuštajuća masaža aromatičnim uljima koja će vam pružiti iskustvo mediteranskog načina života.  


Stress relief

Masaža opuštanja i detoksikacije. Ovaj tretman pobrinut će se za vaša bolna područja. Učinkovito opušta napetost u mišićima u dijelovima tijela gdje je najčešća, poput leđa.

 
BLUEf!t sport

Pojačan pritisak i specifične tehnike manipulacije zglobova. Ova terapeutska masaža potiče cirkulaciju i olakšava bolove u mišićima.


Tradicionalna THAI masaža

Ova masaža dio je tradicionalne tajlandske medicine, a tretira energetske tokove tijela. Uključuje akupresuru i istezanje u različitim pozicijama te povećava opseg kretanja zglobova i mišića. Ako dodamo organska ulja možemo ostvariti dubinsku masažu, koja će vam vratiti energiju i lakoću pokreta.


AYURVEDA HARMONY

Ayurveda masaža temelji se na indijskoj medicini i jedna je od najstarijih tehnika masaža. Prilikom masaže pritiscima na određene akupresurne točke, povećava se razina opuštenosti i protok energije kroz tijelo. Koriste se različita topla ulja koja potiču mentalno opuštanje i oslobađa od nakupljenog stresa.

 

BALINESE MASAŽA

Osjetite kako napetost nestaje s ovim holističkim tretmanom koji kombinira nježna istezanja, akumpresur, refleksologiju i aromaterapiju. Dlan i tehnike pritiska palcem uklanja stres i poboljšava protok krvi. 


Refleksologija stopala

Ciljana akupresurna masaža stopala koja obnavlja protok energije kroz tijelo. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, zone na kojima se vrši pritisak odgovaraju rasporedu organa, kostiju i mišića u tijelu. Svi organi na lijevoj strani odražavaju se na lijevom stopalu, a oni s desne na desnom stopalu. Refleksologija stopala može pomoći u smanjenju stresa i boli, poboljšati probavu i pružiti kvalitetniji san.


HOT STONE

Ovom masažom olakšava se napetost u mišićima i oštećenom mekom tkivu u tijelu. Glatko i zagrijano vulkansko kamenje stavlja se na određene dijelove tijela. Nakon što kamenje zagrije mišiće počinje masaža, jer zagrijani mišići pomažu poboljšati dobrobiti ove masaže. Tretman pomaže u ublažavanju napetosti i bolova u mišićima, smanjenju stresa i tjeskobe, poboljšanju kvalitete sna, povećanju fleksibilnosti zglobova i još mnogo toga.


MEDITERANSKI ENERGY BOOST

Dugi, klizeći pokreti potiču cirkulaciju u kombinaciji s jačim pritiskom i masažom dubinskog tkiva. Smanjuje bolove i napetosti u mišićima, dok dugi i duboki pokreti otklanjaju stres i olakšavaju san. U masaži se koriste autohtona eterična ulja.

 

COUPLES MASSAGE

Kombinirajte svoje najdraže masaže zajedno u našoj sobi za dvoje.

Cijene tretmana navedene su u našem cjeniku. Ponuda tretmana razlikuje se ovisno o spa centru.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu