Skip to content Skip to footer

Da ljepoti

Da ljepoti d.o.o. svoju priču započela je prije više od 35 godina kao distributer i veleprodajni trgovac profesionalne kozmetike za Spa i beauty centre.

Surađujemo s renomiranima hotelskim lancima poput Valamar Hotels & Resortsa, Maistre, TUI Blue, Amadria Park, Plava laguna i mnogim drugim poznatim hotelijerima, kao i s kozmetičkim salonima i termama.

Za vlasnike beauty i Spa centara te salone za njegu noktiju nudimo širok asortiman profesionalnih kozmetičkih proizvoda za tretmane lica i tijela, profesionalni make up te program celuloznog potrošnog materijala i materijala za depilacijU.

Proizvodi visoke kvalitete renomiranih svjetskih brendova poput luksuznog branda Omorovicza, talijanskog Diego Dalla Palma i Roial, njemačkih Malu Wilz i Berrywell, irskog organskog branda VOYA, francuskih brandova Themae i dječjeg Nougatine, američkih organskih BCL SPA i Orgaid te nizozemskog Astonishing Nails.

YES TO BEAUTY

Yes to beauty, Balance Spa i Blue Spa – jedinstveni su brend Wellness & Spa centara koji će Vam pružiti jedinstvene i nezaboravne trenutke opuštanja. Spa centri se nalaze u sklopu hotela na području Makarske rivijere, Crikvenice, Raba, Dubrovnika, Omiša i austrijskog Obertauerna.

Razvijamo jedinstveni koncept kako bismo ispunili viziju naših klijenata, zadovoljili potrebe ciljnog tržišta i osigurali profitabilnost. Preokrenuli smo neprofitabilne Wellness & Spa centre utrostručivši im profit u roku od godinu dana. Yes to beauty nudi jedinstvena rješenja po principu „ključ u ruke“ za razvoj Spa centara diljem svijeta.

UZ NAS DO USPJEHA

Inovativni smo i kreativni, a pritom vodimo računa o poslovnim interesima naših klijenata. U današnjoj Wellness & Spa industriji može biti teško pronaći nepristrane i objektivne konzultante. Prvi korak u razvoju bilo kojeg Wellnessa je temeljita i objektivna studija tržišta, konkurencije, troškova i potencijalnih prihoda kako bi se postavili odgovarajući parametri za vaš projekt. Svako tržište i projekt imaju svoju jedinstvenu dinamiku, tako da ono što funkcionira u jednom dijelu svijeta možda neće biti uspješno u drugom te je važno pronaći one uvide koji vašem Wellnessu mogu dati potrebnu prednost kako bi ispunio očekivanja.

SURADNJA

Kada pružite priliku Da ljepoti d.o.o. da ponudi rješenje za upravljanje i podršku vašem Wellnessu, pružili ste priliku cijelom timu iskusnih stručnjaka koji će svoje znanje i iskustvo usredotočiti na financijsku analizu, poslovanje, obuku i marketing. Bilo pod okriljem našeg brenda ili vaše vlastite marke, možemo utjecati na profitabilnost pružanjem praktičnih, isplativih načina za poticanje potražnje, upravljanje prinosima i poboljšanje ukupnog iskustva gostiju. Upravljanje je jedno od najtežih elemenata svakog Wellnessa & Spa, zato to prepustite stručnjacima. Potražnja za dobrim voditeljima trenutno je vrlo velika, ali ponuda kvalificiranih osoba za obavljanje ovog posla je vrlo mala.

NAŠ TIM

Strastveni smo ljubitelji Wellnessa, što neprestano prenosimo na naše goste i djelatnike.

OSNIVAČ

Mladen Zebić svoje 15-godišnje iskustvo rada u managementu na rukovodećima pozicijama u spa industriji, industriji kozmetike i FMCG sektoru pretočio je u strast prema Wellnessu.

Priča je započela 2009. godine s ciljem da neučinkovitim Wellness & Spa centrima udahne novi život pružajući vrhunske Wellness & Spa usluge svojim klijentima. S godinama okupio je cijeli tim stručnjaka, od spa managera, supervisora, terapeuta, grafičkog dizajna, marketinga, prodaje i administracije koje danas motivira individualnim edukacijama od strane principala, kao i već iskusnih spa supervisora i trenera.

Svoje je radno iskustvo uspješno gradio stvarajući i vodeći poznate brendove poput: depilator Čupko, Alessandro, Jean Klebert, Maria Galland, Comfort Zone te mnogi drugi. Odlično poznaje poslovne procese i prati trendove u okviru prodaje, proizvodnje i marketinga te ima iznimne rezultate u vođenju timova, organizacije i realizacije mnogih složenih projekata u isto vrijeme.

Upravo to radno iskustvo, kao i rad u operativnim i informacijskim sustavima, kao i rad u multinacionalnim tvrtkama pružili su mu jedinstveno znanje koje je pretočio u Yes to beauty brend i tvrtku Da ljepoti d.o.o.

Profesionalnost, kreativnost, inovativnost uz jasnu viziju i strateški pristup poslu te uz motiviran i stručan tim ljudi uspješno vodi 11 Wellness & Spa centara diljem Hrvatske i u Austriji. Praćenjem standardne operativne procedure, implementacijom jedinstvenog poslovnog modela i detaljnom financijskom analizom utječe na profitabilnost, potiče potražnju, povećava prihode i utječe na ukupno iskustvo gostiju.

U projekt Yes to beauty krenuo je s velikim entuzijazmom s ciljem da zajedničkim snagama pružimo nezaboravno i jedinstveno Wellness iskustvo, postanemo najbolji u regiji i osiguramo profitabilnost.

Mladen je 2012.godine diplomirao na Cotrugli Business School smjer Executive MBA. Živi u Zagrebu sa suprugom i dva sina.

NAŠI DJELATNICI​

Svi naši SPA djelatnici i SPA manageri unutar hotela školovani su od strane naših edukatora. Kroz našu specijaliziranu Wellness akademiju prenosimo znanja o specijalnim tehnikama masaža, tretmanima lica i tijela te brojne druge tehnike koje naši spa terapeuti koriste u svim našim Wellnessima.

Mon spa terapeut

MON

Assistent Spa manager
Zorica spa terapeut

ZORICA

Spa & Beauty supervisor
Natasa

NATAŠA

Spa manager
Emilija Spa terapeut

EMILIJA

Spa manager

Pretplatite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica