Skip to content Skip to footer

Natura Bissé O2 Relax: Prava poslastica kisika za kožu

Provodite li puno vremena u zatvorenom prostoru bez ventilacije? To može značiti gubitak sjaja, nesavršenosti i nedostatak kisika za vašu kožu. Natura Bissé O2 Relax je hidratantni tretman lica koji vraća vitalnost, čak i kod najbeživotnije kože lica.

Koža bez kisika je beživotna i može rezultirati začepljenim porama!

O2 Relax tretman je pročišćavajući i hidratantni ritual njege koji koži daje blistav sjaj, smanjuje pojavu nesavršenosti i vraća vitalnost. Koriste se proizvodi iz Natura Bissé Oxygen linije koja predstavlja kompletnu njegu kože koja obnavlja sjaj, ujednačava kožu i intenzivno hrani kisikom, kako bi joj pružila energiju i svježinu.

Formule Oxygen proizvoda obogaćene su sastojcima kao što su strukturirana voda za snažnu hidrataciju i remineralizaciju te alga spirulina prepuna proteina, minerala i vitamina. Oni radikalno pročišćuju stanice kože, smanjuju tamne mrlje i nesavršenosti te pružaju intenzivnu hidrataciju. Boost kisika savršen je za beživotnu kožu ili zagušenu oštećenjima iz okoliša, stresa ili čak dugih letova zrakoplovom.

Prava poslastice kisika za kožu – oslobađa stres i vraća joj zdrav sjaj.

Tretman uključuje:

  • Ritual čišćenja lica masažnom tehnikom
  • Enzimatski piling ili glikolni + drugi AHA piling
  • Koncentrat za oksigenaciju
  • Masaža za oblikovanje
  • Detoksikacijska, hranjiva maska s gelom za hlađenje
  • Masaža ruku

Ovaj će tretman ujednačiti ton kože, posvijetliti tamne mrlje, osvježiti, oksigenizirati, dubinski hidratizirati, revitalizirati i obnoviti mladenački sjaj.

Potražite ga u našim wellness centrima u Sun Gardens Dubrovnik i TUI BLUE Jadran.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu