Skip to content Skip to footer
About Us

Why We Are the Best

Quisque feugiat risus in libero accumsan, vel condimentum nisi laoreet. Nulla auctor mollis velit, a feugiat diam blandit sed. Duis id elit nibh. Donec sed elit malesuada, facilisis est quis, feugiat ante. Nullam rutrum dolor sit amet felis faucibus, vel egestas velit vehicula.

Our Staff

Meet Our Experts

ZORICA

Spa & Beauty supervisor
Our Special Offer

You Owe Yourself This Moment

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Prednost rada u Yes to beauty timu je što imam priliku raditi u profesionalnom i izuzetno ambicioznom timu. Također, velika je prednost što imam osiguran prijevoz i dva topla obroka. Volim svoj posao obavljati sa osmijehom na licu

Liljana

Spa terapeut

Volim što je posao dinamičan i nema monotonije, konstantno je akcija i upravo zato na posao dolazim sretan i zadovoljan. Svaki dan je drugačiji od prethodnog. Kao vođa tima uvijek postavljam nove, ponekad zahtjevne izazove koji su zapravo motivacija za još bolje rezultate.

Miroslav

Project Manager

Kada volite svoj posao onda je od izuzetne važnosti mogućnost napredovanja. Ono što me je osvojilo je što se cijeni kvalitetan rad i trud te mogućnost brzog napredovanja. Ulaganje u djelatnika u smislu edukacija, poslovnih putovanja radi razmjene iskustva dodatni su faktori mog zadovoljstva.

Zorica

Spa supervisor&trainer, Yes to beauty
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
0
Košarica praznaNastavi kupovinu