Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRETMANI TIJELA

OMOROVICZA GOLDEN BODY

Zlato je mineral s dokazanim protuupalnim svojstvima, pomaže u zacjeljivanju mikrooštećenja koja nastaju svakodnevno na koži i pomaže u revitalizaciji kože. Ovaj tretman uključuje okrjepljujući zlatni šećerni piling cijelog tijela, koji potiče cirkulaciju, a ugodna masaža mirisnim uljem ylang-ylanga obogaćena zlatnim česticama čini kožu mekom, hidratiziranom i blistavom.

HOT STONE

Ovom masažom olakšava se napetost u mišićima i oštećenom mekom tkivu u tijelu. Glatko i zagrijano vulkansko kamenje stavlja se na određene dijelove tijela. Nakon što kamenje zagrije mišiće počinje masaža, jer zagrijani mišići pomažu poboljšati dobrobiti ove masaže. Tretman pomaže u ublažavanju napetosti i bolova u mišićima, smanjenju stresa i tjeskobe, poboljšanju kvalitete sna, povećanju fleksibilnosti zglobova i još mnogo toga.

MOM TO BE

Koristeći prirodna organska ulja, ova masaža njeguje kožu i umiruje duh i tijelo. Poboljšava protok krvi, opušta mišiće nogu i leđa te smanjuje pojavu strija. Tretman uključuje serum za lice i završnu kremu odabranu ovisno o tipu kože i dobi. Potpuno opuštajuće iskustvo budućih majki.

Cijene tretmana navedene su u našem cjeniku. Ponuda tretmana razlikuje se ovisno o spa centru.

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica