Skip to content Skip to footer
Our Staff

Meet Our Experts

ZORICA

Spa & Beauty supervisor
Testimonials

What People Say About Us

Na ovom poslu stekla sam puno znanja i iskustva te mislim da je to najveća prednost. Neprestano se ulaže u usavršavanje i unaprijeđenje znanja zaposlenika, što je meni kao mladoj i ambicioznoj osobi, izuzetno bitno. Kroz edukacije koje tvrtka Yes to beauty nudi, naučila sam tehnike masiranja, tretmane lica i tijela, te primijenu luksuznih proizvoda. Također, uloženi trud dobiva se recipročno nazad. 

Jelena

Spa terapeut

Kada volite svoj posao onda je od izuzetne važnosti mogućnost napredovanja. Ono što me je osvojilo je što se cijeni kvalitetan rad i trud te mogućnost brzog napredovanja. Ulaganje u djelatnika u smislu edukacija, poslovnih putovanja radi razmjene iskustva dodatni su faktori mog zadovoljstva.

Zorica

Spa supervisor&trainer, Yes to beauty

Volim što je posao dinamičan i nema monotonije, konstantno je akcija i upravo zato na posao dolazim sretan i zadovoljan. Svaki dan je drugačiji od prethodnog. Kao vođa tima uvijek postavljam nove, ponekad zahtjevne izazove koji su zapravo motivacija za još bolje rezultate.

Miroslav

Project Manager
0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists
Best Deals

Our Flexible Pricing Plan

Bestsellers

Products We Use

For our clients we are committed to bringing together natural, non-toxic, environmentally friendly and therapeutic co-friendly products with our highly skilled and caring technicians.

[devvn_ihotspot id="17424"]
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Prijavite se na newsletter

Subscribe to the updates!

0
Košarica